SISTECH SECURITY

SIStech security is onderdeel van de SIStechgroep, een dynamisch bedrijf met ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Wij houden ons bezig met elektronische beveiliging in binnen en buitenland.


TOTAAL OPLOSSING is het securitymanagementsysteem

Beveiligen is een samenspel van techniek, bouwkundige maatregelen en mensen.

SIStech security biedt u een oplossing voor iedere situatie en heeft als doel de klant te ontzorgen. Of het nu gaat om toegangscontrolesystemen, camera/video observatiesytemen of inbraaksignaleringssysteem. SIStech security kan de systemen voor u leveren, installeren en onderhouden.

Dit alles wordt gedaan door een team van enthousiaste monteurs welke ruime ervaring hebben en die voor onze klanten 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar staan.

Beveiligingssystemen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden.

Het gaat niet alleen om inbraakbeveiliging maar ook om mistgeneratoren, camerabewaking, toegangscontrole, intercomsystemen, terreinbeveiliging en ontruimingssystemen.

Door deze losse beveilingssystemen met elkaar te laten samenwerken, waarbij de functionaliteit van het systeem behouden blijft, krijgen ze samen een extra toegevoegde beveiligingswaarde.

 

KWALITEIT en BETROUWBAARHEID

Voor elke vorm van beveiliging geldt dat u erop moet kunnen vertrouwen.

Onze mensen staan garant voor een correcte inbouw van de diverse installaties, en door gebruik te maken van kwaliteitsproducten kunnen we zo een grote betrouwbaarheid van uw beveilingssystemen garanderen.

En mocht er toch nog iets misgaan dan staan onze monteurs paraat om de storing snel en vakkundig op te lossen.