Inbraak detectie

Het beschermen van uw woning en/of onderneming tegen ongewenste bezoekers en gebeurtenissen is een primaire verantwoordelijkheid van de eigenaar/gebruiker. SIStech security B.V. houdt zich bezig met het op een professionele wijze beveiligen van gebouwen en terreinen d.m.v. advies en installeren van (maatwerk) oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Hierbij wordt gekeken naar de volgende maatregelen:

  • Organisatorische beveiligingsmaatregelen
  • Bouwkundige maatregelen
  • Elektronische beveiligingsmaatregelen
  • Compartimenteringmaatregelen


Organisatorische maatregelen

Hierbij wordt bv. gekeken naar de hoeveelheid sleutels, codes en/of pasjes er in omloop zijn en hoe hiermee wordt omgegaan. Communicatie naar bewoners/gebruikers/werknemers is hierbij zeer belangrijk.

 

Bouwkundige maatregelen

Hierbij wordt bv. gekeken naar de kwaliteit van hang en sluitwerk, kwaliteit van deuren en ramen ed.

 

Elektronische beveiligingsmaatregelen

Hierbij wordt vooral gedacht aan inbraakdetectie/alarmsystemen. Maar er kan ook worden gedacht aan toegangscontrolesystemen, camerasystemen, intercomsystemen en meer.

Met Satel kan zowel inbraakdetectie als domotica worden toegepast, waardoor beveiliging en veiligheid naar een hoger nivo worden getild, maar ook een plezierige woon/werkomgeving wordt gerealiseerd welk is voorzien van allerlei gemakken.

 

Compartimenteringmaatregelen

Hierbij wordt gekeken naar verschillende nivo’s van beveiligen in schillen in en om het gebouw. Denk hierbij aan bijv. de kluis en de ruimte waar deze staat extra te beveiligen, maar ook hekwerkdetectie om een eventuele indringen eerder te detecteren, enz.